Telefon: (+40344) 802 289
(+4) 0771 610 455
office@tattours.ro
Acasa |Despre noi|Informatii utile|Asigurari|Parteneri|Contact

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WWW.tattours.ro

Acest document explica conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.tattours.ro, detinut si administrat de Tat Tours International SRL
Accesand sau utilizand website-ul www.tattours.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturile utilizatorului site-ului www.tattours.ro:

Utilizatorul site-ului www.tattours.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie, sa salveze pagini in format electronic, numai in scopuri personale, non-comerciale.

Continutul site-ului www.tattours.ro este proprietatea Tat Tours International SRL si nu poate fi folosit sau preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii.

Obligatiile utilizatorului site-ului www.tattours.ro:

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand, dar fara a se limita:

 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • sunteti adult, cu varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantati veridicitatea datelor furnizate despre Dumneavoastra  sau membrii familiei Dumneavoastra.; 
 • nu aveti dreptul sa utilizati site-ului in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.

Utilizatorul site-ului www.tattours.ro nu are dreptul:

 • sa foloseasca, in forma existenta sau modificata, in scop comercial, continutul site-ului.
 • inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului, care, vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
 • dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Tat Tours International SRL la adresa de e-mail: office@tattours.ro

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.tattours.ro:

Orice cerere / rezervare efectuata pe site-ul www.tattours.ro va fi considerata drept intentia Dumneavoastra. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea Dumneavostra, este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare din partea Tat Tours International SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre consultantii de vanzari ai societatii / Agentiei.

Toate serviciile turistice afisate pe site-ul www.tattours.ro pot fi rezervate automat sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport pasageri / persoane).

Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site si pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. de care, Tat Tours International SRL nu este responsabila; de asemenea, nici pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul sau de taxele locale impuse si colectate de unele hoteluri

In cazul in care utilizati optiunea 'Vacante la cerere / Tailor made'', Tat Tours International SRL nu garanteaza confirmarea acestor cereri.

In momentul navigarii Dumneavoastra pe site www.tattours.ro, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale, pe care, va rugam sa le cititi cu atentie si va rugam luati legatura cu Tat Tours International SRL pentru detalii complete.

Anulari/Modificari rezervari:

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, trebuie sa informati in  scris sau telefonic Tat Tours International SRL despre intentiile Dumneavoastra.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Tat Tours International SRL sau furnizorul /ii  accepta formele de cereri scrise: pe e-mail, direct la sediul agentiei.si nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea Dumneavoastra ferma.

Puteti anula rezervarea Dumneavoastra prin intermediul site-ului www.tattours.ro in concordanta cu termenii si conditiile furnizorului/lor.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Tat Tours International SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre furnizor/i.

Plata serviciilor rezervate:

Nu sunt acceptate alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site www.tattours.ro  si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului /iilor rezervat/e, iar plata va fi efectuata in contul Tat Tours International SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

Tat Tours International SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Tat Tours International  SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor; veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Tat Tours International SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta modalitate de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca aveti posibilitatea de a  opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

BANCA TRANSILVANIA - RO34BTRLRONCRT0220950301
BANCA TRANSILVANIA - RO81BTRLEURCRT0220950301;  swift code BTRLRO22

Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR, conform legislatiei in vigoare:

 • in sediul Agentiei de turism Tat Tours International, apartinand Tat Tours International SRL
 • in orice sucursala a Bancii Transilvania - in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate.

Plata cu card in sediul Agentiei:

Puteti sa achitati cu acesta prin debitare la POS-ul din sediul Agentiei Tat Tours International, care detine echipament POS instalat de Banca Transilvania

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA
Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acesta. Mai multe detalii la telefon 0344.802.289

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.tattours.ro este un site cu continut informativ, de prezenatare si Tat Tours International SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor, care, pot fi preluate automat din sisteme externe, prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.

Tat Tours International SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul www.tattours.ro. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului www.tattours.ro si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Tat Tours International SRL.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site www.tattours.ro nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea Tat Tours International SRL.

Tat Tours International nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.tattours.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Tat Tours International SRL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

Tat Tours International SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului www.tattours.ro. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului www.tattours.ro de catre Dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Tat Tours International SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului www.tattours.ro vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.tattours.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Date personale colectate si protectia lor:

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, detalii contact: adresa si numar de telefon, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii,varsta copiilor, numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele Dumneavoastra: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a ne promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de Dumneavoastra. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele Dumneavoastra.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, permiterea accesului la datele Dumneavoastra personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.tattours.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

 prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: info@tattours.ro

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Tat Tours International SRL, puteti accesa site-ul www.tattours.ro , sectiunea Politica de confidentialitate.