Telefon: (+40344) 802 289
(+4) 0771 610 455
office@tattours.ro
Acasa |Despre noi|Informatii utile|Asigurari|Parteneri|Contact

Oferte Maramures si Bucovina

de la/camera 150 RON

OFERTE MARAMURES SI BUCOVINA

Hotel Gabriela 4*, Viseul de Sus, Maramures

Hotelul  dispune de restaurant interior cat si restaurant si bar terasa, exterior, cu verdeata, amenajat, centru SPA, teren fotbal si tenis, parcare pazita. Vis a vis de hotel se afla o piscina. Se pot face excursii cu mocanita, se organizeaza excursii la Sapanta si Manastirile din zona.

Tarif: de la 190 Ron / camera dubla , pat matrimonial, 2 persoane si canapéa extensibila/noapte sau         

                         camera doar cu pat matrimonial

        de la 180 Ron / camera cu doua paturi, 2 persoane

Pensiunea Perla Bucovinei 4*, Voronet, Bucovina

Pensiunea este asezata in Voronet, langa padurea de brazi, intr-o locatie superb, aproape de Gura Huumorului si Manastirile Voronet si Gura Humorului si de complexul de agremet Arinis ( strand) si este dotata cu restaurant, terasa, foisor,curte amenajata, parcare proprie. Camerele sunt cu baie proprie si decorate modern. Activitati: tenis de masa gratuit in incinta pensiunii, acces wireless gratuit; vizitarea Manastirilor cu fresca exterioara: Voronet, Manastirea Humorului, Moldovita, Sucevita, Putna,Arbore, Dragomirna, Rasca, Slatina, Patrauti, etc; plimbari cu trasura; plimbare cu Mocanita la Moldovita; vizitarea Cetatii de Scaun a Sucevei si Muzeului Satului Bucovinean; muzeul Obiceiurilor populare din Bucovina aflat in Gura Humorului; muzeul oualelor incondeiate de la Moldovita; drumetii pe trasee de Trekking cu ghid specializat pe obcinile din imprejurimi; vizitarea rezervatiilor Naturale Piatra Pinului si Piatra Soimului- situate pe malul drept al raului Moldovei

Tarif : de la 170 Ron / camera / noapte, in functie de perioada de sejur

Motel Ieremia Movila 3*, Sucevita, Bucovina

Aflat in inima Bucovinei, la o distanta de 200 metri de Manastirea Sucevita,motelul 'Ieremia Movila' este amplasat intr-o zona pitoreasca, plina de viata, retras în mijlocul naturii cu o diversitate peisagistica uluitoare si dispune de camera cu baie proprie dotate cu Tv, minibar, mobilier de lemn, restaurant si gradina de vara, bar, parcare. Se pot face drumetii pe Dealul Neagu in spatele Manastirii Sucevita, excursii cu bicicleta spre Putna.

Tarif / camera cu 2 paturi / noapte :

 de la  150 Ron

 

Tarif /Apartament/ noapte:

         de la  300 Ron

  

Pensiunea Popasul Domnesc 4*, Voronet, Bucovina

Pensiunea Popasul Domnesc, este situata langa padure, deasupra Manastirii Voronet intr-un loc linistit de unde poti admira intreaga zona a Voronetului.  Din curtea pensiunii sau din balconul camerei, se poate citi cu ochiul liber memorabila scena a  „Judecatii de Apoi'  sau sau celebrul 'Albastru de Voronet', zugravite cu maiestrie de mesteri locali pe peretele vestic ai Capodoperei Universale.

 

Tarif: de la 200 Ron / camera / noapte, in functie de perioada de sejur

NOTA: Tarifele sunt exprimate in lei/camera/noapte. Micul dejun este optional.Toate camerele sunt prevazute cu grup sanitar si balcon(apartamentul nu are balcon).

   In perioada sarbatorilor ( Paste  , 1 Mai, Craciun, Revelion.) sunt  pachete de servicii turistice la preturi speciale.

OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE

Fa o rezervare

* indicates required

Tat Tours International va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a oferi actualizări și marketing. Vă rugăm să ne comunicați toate modalitățile pe care doriți să le auziți de la noi: