Telefon: (+40344) 802 289
(+4) 0771 610 455
office@tattours.ro
Acasa |Despre noi|Informatii utile|Asigurari|Parteneri|Contact

Solutii si servicii pentru calatorii de afaceri

de la/persoana, pana la... in functie de sevicii 0 RON

 

Solutii si servicii pentru calatoriile de afaceri


Ticketing, Rezervari Hoteluri, Asigurari medicale de calatorie si servicii auxiliare

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va organiza si optimiza programul de calatorie dispunand de tehnologia si de 'know how'-ul necesar.

Stiind ca fiecare detaliu conteaza, este important pentru noi sa va oferim cea mai buna solutie si asistenta pentru calatoria Dumneavoastra astfel ca, pe viitor, noi sa fim alegerea dumneavoastra.


Ticketing

Agentia Tat Tours International utilizeaza sistemul de rezervari si emiteri bilete de avion Amadeus. Amadeus este sistemul folosit de catre toate companiile aeriene importante din lume si nu numai, datorita usurintei de folosire,  a vitezei mare de raspuns si sigurantei oferite in acordarea tarifelor.

Sistemul permite rezervarea si emiterea de bilete de avion, pe rute interne si internationale pentru mai mult de 230 linii aeriene din peste 115 tari.

In functie de solicitarea si scopul deplasarii Dumneavoastra, va putem oferi mai multe variante de ruta, de compania aeriana si de pret, inclusive cea optima, din punct de vedere ruta si tarif, cu explicatiile si toate detaliile necesare ( inclusiv penalitatile de anulare, modificare si canditiile de aplicare ale acestora).

De asemenea va putem emite bilete de avion si pe operatorii majori de curse low-cost care opereaza in si din Romania.


Rezervari Hoteluri

Agentia Tat Tours International va ofera servicii de cazare ( rezervari hoteluri) si masa in tara si in strainatate utilizand o paleta larga de furnizori ce permite gasirea celor mai mici tarife posibile;

Rezervarile hoteliere individuale sau de grup sunt oferite in orice perioada solicitati, inclusiv in perioada diverselor evenimente gen carnaval, concerte, etc. si definitivarea rezervarii se exemplifica in oferirea informatiilor complete despre locatia respective si a voucherului pentru cazare.

Apeland la serviciile agentiei Tat Tours International economisiti timp si bani, datorita faptului ca va oferim servicii competitive ( negociate, pentru agentiile de turism ), de calitate, respectand conditiile dumneavoastra de locatie, buget si facilitate, in timp util.


Asigurari medicale de calatorie si servicii auxiliare

Emitem asigurari de calatorie de mai multe tipuri: asigurari medicale standard, asigurari complexe de calatorie si asigurari pentru calatorii de afaceri, pentru orice destinatie, orice continent. Agentia noastra recomanda incheierea asigurarilor medicale de calatorie, desi nu mai sunt obligatorii.

De asemenea, frunizam informatii complete privind obtinerea vizelor atunci cand este necesar si asistenta, consiliere pentru intocmirea si depunerea documentatiei;

Inchirieri de masini in tara si in strainatate cu sau fara sofer;

Servicii in Romania: preluare de la aeroport; transfer la hotel; cazare;  

Servicii de transfer in tara si in strainatate;

Acces la lounge-urile VIP/Business pe aeroporturi din tara si in strainatate;

Indeplinirea formalitatilor de check-in online;

Servicii de asistenta de urgenta.


Va multumim!

Fa o rezervare

* indicates required

Tat Tours International va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a oferi actualizări și marketing. Vă rugăm să ne comunicați toate modalitățile pe care doriți să le auziți de la noi: