Telefon: (+40344) 802 289
(+4) 0771 610 455
office@tattours.ro
Acasa |Despre noi|Informatii utile|Asigurari|Parteneri|Contact

Sejur individual Berchtesgaden, Germania

de la/camera 63 €

Sejur individual BERCHTESGADEN, GERMANIA

Berchtesgaden este o comuna care se afla in districutul Berchtesgaden, din Bavaria superioara, la 30 Km de Salzburg si la 180 de km de Munchen, intr-o vale, care are altitudinea cuprinsa intre 500-1000 de metri.

Berchtesgadenl este unul dintre  cele mai vizitate locuri din Germania, atragand turisti in orice anotimp, datorita farmecului original al cladirilor, pictate in culori traditionale. Berchtesgaden este renumit pentru minele de sare din munti si deoarece mina este dispusa pe mai multe nivele, lifturi de lemn va vor cobori de la un nivel la altul, ca in trecut. La nivelul inferior, se afla un lac subteran de mari dimensiuni. Tot aici puteti vedea Lacul König - cel mai adanc lac din Alpi si cel mai curat lac din Europa, inconjurat de un munte foarte abrupt, care atinge o inaltime de 2000 m, Lacul Obersee si Manastirea Sf. Bartolomeu, parcul national Berchtesgaden.

Hitler a ales Berchetesgaden pentru a construi o casa de vacanta si sediul Fuhrer, numita Kehlsteingaus (' Cuibul vulturilor'), situata la altitudinea de 1834 metri, oferind o panorama asupra Alpilor de Est.

Se poate ajunge cu avionul la Salzburg si apoi un transfer de la aeroprt la hotelul ales ( aprox.18 -30 Km):

Compania Austrian Airlines, zbor cu escala in Viena: tarif:  de la 255 Eur / bilet / persoana

Cazarea se poate face intr-unul din hotelurile din zona:

Wittelsbach 3*, Berchtesgaden, Germania

Tarif: de la 63 Eur / camera dubla, 2 persoane / noapte cu mic dejun

Treff Alpenhotel Kronprinz 4*, Berchtesgaden, Germania

Tarif: de la 88 Eur / camera dubla, 2 persoane / noapte cu mic dejun

Intercontinental 5*, Berchtesgaden, Germania

Tarif: de la 157 Eur / camera dubla, 2 persoane / noapte cu mic dejun

La cerere se  poate asigura si transferul de la aeroprt la hotel si retur.

Datele de plecare sunt flexibile, in limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare. Tarifele sunt informative si difera in functie de data de plecare si de disponibilitatile din momentul rezervarii.

OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE

Fa o rezervare

* indicates required

Tat Tours International va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a oferi actualizări și marketing. Vă rugăm să ne comunicați toate modalitățile pe care doriți să le auziți de la noi: