Telefon: (+40344) 802 289
(+4) 0771 610 455
office@tattours.ro
Acasa |Despre noi|Informatii utile|Asigurari|Parteneri|Contact

Team building

de la/persoana, pana la... in functie de sevicii 0 RON

Team building

Oamenii au nevoie de sprijin, recunoastere si incurajare, mai ales in domeniul afacerilor, pentru a inchega o echipa si a stabili raporturi de munca care sa depaseasca toate obstacolele si sa duca la performante.

Fie ca doriti sa recompensati angajatii sau clientii dumneavoastra cu un eveniment motivational, noi va stam la dispozitie cu idei, programe si oferte personalizate care sa indeplineasca cerintele Dumneavoastra de moment, loc, buget si standarde.

Vom analiza in detaliu serviciile si vom negocia cu furnizorii ( linii aeriene, hoteluri etc.) in vederea obtinerii unor tarife si conditii preferentiale pentru Dumneavoastra.

Aceste activitati sunt un mijloc excelent de a imbunatati moralul personalului, de a dezvolta relatiile de comunicare si de lucru, ridicand performantele echipei sau a intregului grup.

Daca sunteti gata de o excursie corporativa, o aventura de tip team building sau de o calatorie de afaceri, Tat Tours International va ofera una dintre cele mai atractive actiuni de acest tip, o 'iesire' perfecta de la birou.

Va multumim!

Fa o rezervare

* indicates required

Tat Tours International va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a oferi actualizări și marketing. Vă rugăm să ne comunicați toate modalitățile pe care doriți să le auziți de la noi: